Innkalling til Ekstraordinært Forbundsting i DSSN

Styret har det siste året behandlet flere krevende saker som krever behandling på et forbundsting. Sakene er omfattende og må ses i sammenheng, og et flertall i styret har derfor besluttet å innkalle til Ekstraordinært Forbundsting med nevnte saker på agendaen, slik at man ikke fortrenger ordinære saker på Forbundstinget 11. apr. 2021. De sakene gjelder er orientert om saksforholdene, og har tilgang til saksfremlegget gjennom dokumentasjon de allerede besitter. Grunnet Covid-19 og usikkerhet rundt hvilke restriksjoner som vil foreligge blir møtet avholdt digitalt. Votering vil foregå med autentisering via klubbenes DSSN Google kontoer, som vil bli testet i før møte. Delegater med stemmerett må være pålogget for registrering minimum 30 minutter før møtestart. 

Tidspunkt: Søndag 21. mar. 2021 kl. 12:00

Sted: [Digitalt]

På grunn av adgangskontroll blir det forhåndspåmelding av alle delegater/medlemmer via linken: (frist for påmelding 19. mar. 2021 kl. 23:59)

https://forms.gle/2kkaswm4my8Ccd8b6

Innkalling med saksliste ligger under dokumenter (krever innlogging).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: