ESSF Webinar om ECHAs Innspill om Blyforbud

Leder av Myndighetsutvalget/Styremedlem Bjørn R. Martinussen og President Einar Bakke deltok, sammen med representanter for NJFF og DFS, i går på et videomøte arrangert av ESSF om det Europeiske Kjemikalibyråets (ECHA) arbeid med forbud mot bly i Europa.

Her fikk vi en oversikt over hvor EU er i prosessen, samt et inntrykk av hva som er relevant for Norge. Det var også en del forslag til hvordan man bør jobbe med den politiske prosessen lokalt, for å påvirke nasjonal tilpasning av fremtidig regelverk.

Den kontakten som nå er etablert med andre Norske skytterorganisasjonene har vært veldig konstruktiv, og DSSN kommer til å aktivt bidra i samarbeid med de andre interesseorganisasjoner på dette området fremover.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: