Ny (fungerende) kasserer i forbundet

Kassereren forbundstinget valgte fikk uforutsette utfordringer ift. jobbsituasjonen etter nedstengningen i forbindelse med korona, og måtte dessverre trekke seg fra vervet for å kunne ha fullt fokus på jobb og familie i den vanskelige situasjonen. Forbundet har vært så heldige at vi har klart å rekruttere en ny kasserer i Bente Lura, som allerede er i gang. Hun er en driftig dame, som har gjort en fantastisk innsats allerede! Bente vil være fungerende kasserer (møte- og talerett i styret, men ikke stemmerett) frem til ekstraordinært forbundsting, hvor vi håper hun ønsker å stille videre og gis tilliten av forbundstinget.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: