FORBUNDSKONTIGENT 2020

Kontingenten for 2020 er nå sendt ut til alle medlemmer, vennligst kontroller Gnist og i din nettbank om du ikke finner den på din Mail.

Om du har meldt deg ut, eller mener du har fått fakturaen ved en feil så ta kontakt med din klubbleder da du fortsatt står registrert som aktivt medlem av den klubben.

Endringer av personopplysninger kan du selv utføre på gnist.styreweb.com

Registrert for feil klubb? Ta kontakt med klubben du har fått på faktura, samt den nye klubben og be klubben flytte deg over. Dette gjøres ved at du blir utmeldt av gammel klubb, og at ny klubb legger deg inn som aktivt medlem.

Allerede betalt 600kr til DSSN før fakturaen kom? Send Mail til kasserer@dssn.no med kopi av bankoverføring/innbetaling samt ditt medlemsnummer så vi får ryddet opp i dette.

Generelt kan din klubbleder fikse det meste av spørsmål du som medlem måtte ha, og vi forventer at alle henvendelser blir sendt til lokal klubb. Dette slik at klubbleder kan ta tak lokalt og rydde i sine registre, ved spørsmål de ikke kan løse sender klubbleder forespørsel videre til kasserer / DSSN styret.

Publisert av Espen Fiskebeck

Kaptein Classic laget

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d