Presentasjon av Landslagssjef Pistol:

Navn: Christopher Thorstensen
Alder: 32år
Bosted: Vinterbro
Kone, 2 barn og hund
Jobb: Senior rådgivende ingeniør bygningsautomasjon og ITB.
Klubb: skyter for OKTS i år. Medlem i SSL siden 2009.

Skutt siden 1995. DFS i 12 år. Skutt dynamisk siden 2009. Deltatt på flere EM og VM. Medaljer i NM og Nordisk.

Bakgrunn fra lagidrett siden 1992. Spilt fotball, bryting og håndball. Spilt håndball i 1 divisjon. Ønsker å bruke erfaringene herfra til å bygge kameratskap, bredde og vi spiller hverandre gode. Felleskapet går foran individet for å øke nivået på laget. Det betyr ikke at vi skal droppe individuelle prestasjoner, men at vi skal fokusere på å løfte alle.

Har en kort og langsiktig plan for hvor jeg ønsker å ta landslaget i tiden fremover.
Månedene frem mot NM i Haugesund vil bli brukt til å evaluere skyttere, prate med hver enkelt som er på liste for kjernegruppe, utarbeide landslagskontrakter, treningsplaner for fysisk og skyteteknisk utvikling, innhente sponsorer og få en felles profilering.
Etter NM vil hull i uttak og grunnlag for reserver legges basert på resultat for siste 2 år og andre kriterier.

Den langsiktige planen er å tilgjengeliggjøre det landslaget gjør for alle i forbundet. Treningsplaner, Statistikk verktøy, skyte øvelser og treningsdagbok så skytterne kan utvikle seg selv. Vi skal forsøke å hjelpe bredden ved å ha skyteteknisk utviklingskurs rundt om i landet.
Steg 2 er å ta igjen forspranget svenskene har på oss.

Fra juni blir pistollandslaget sin pistol cup lansert med en ny runde hver måned. Denne vil følge tråden rifle landslaget har hatt. Den rundes av med en samling og match på slutten av året.

Vi ses på banen ?
DVC

Christopher