Home

Velkommen til Dynamisk Sportsskyting Norge (DSSN)

Dynamisk Sportskyting Norges offisielle informasjonskanal

NYHETER FRA FORBUNDET

Påmelding Ekstraordinært Forbundsting 2019

På grunn av korona er det behov for å ha påmelding til Ekstraordinært Forbundting 2019. Fyll ut følgende skjema: https://forms.gle/5Ro2JQ6RsGiBztYY8 De som skal stemme for egen eller andre klubber bes om å skrive inn dette, slik at om vi må prioritere deltakere på grunn av restriksjoner fra myndighetene, så har vi en oversikt over dette.

Innkalling til Ekstraordinært Forbundsting i DSSN for Regnskapsåret 2019

Det innkalles, iht. varsel 7. juli 2020, herved til Ekstraordinært Forbundsting i Dynamisk Sportsskyting Norge for regnskapsåret 2019. Tidspunkt: Lørdag 12. sep. 2020 kl. 12:00 Sted: Thon Hotel Oslo Airport På grunn av COVID-19 vil det bli foretatt forhåndspåmelding av alle delegater. Sakspapirer er tilgjengelig på DSSN.no under DSSN > Dokumenter etter man er innloggetFortsett å lese “Innkalling til Ekstraordinært Forbundsting i DSSN for Regnskapsåret 2019”

Prøveklassen Norwegian Standard Service Rifle klar

På forbundstinget 2019 ble det vedtatt at DSSN skulle innføre en “Tjenesterifle” klasse i Standard Divisjonen, samt at det skal kunne gjennomføres NM i klassen. Klassen går under Standard Divisjonen som egen klasse, og gjennomføres med rødpunkt sikter, uten comp (flammedemper tillatt), samt med begrensninger på avtrekksvekt og rekyldempende letting av bolt carrier og buffer.Fortsett å lese “Prøveklassen Norwegian Standard Service Rifle klar”

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


NROI

NROI, den nasjonale skyteleder organisasjonen ble dannet i 1992, og skal ha ansvaret for utdannelsen av skyteledere i Norge for på dette viset å kunne danne et korps med velutdannede skyteledere. Dette for å sikre at alle sider av sikkerheten, og at dømmingen på stevner blir ivaretatt på best mulig måte. NROI er her i Norge underlagt DSSN.

Les mer

 

DSSN

Forbundet DSSN er IPSC (International Practical Shooting Confederation) sin representant i Norge og norske utøveres talerør ovenfor IPSC samt norske myndigheter. De mange klubbene/lagene i Norge som utøver denne skyteform er tilsluttet DSSN som er dynamisk sportsskyting’s interesseorganisasjon i Norge med årlig avholdt forbundsting som øverste myndighet.

Les mer

 

LANDSLAGENE

DSSN har har en satsningstropp hvor de beste skytteren er tatt ut iht kriteriene for uttak. Ut i fra denne troppen har forbundet landslag i alle divisjoner innen Pistol og Rifle

Les mer om Pistol

Ler mer om Rifle

 

Alle prosesser i DSSN skal være basert på demokratiske prinsipper

Einar bakke – president dssn

DSSN har et eget strategi dokument som beskriver planen for forbundet i perioden 2018-2023. Les mer


Om oss

Dynamisk Sportsskyting Norge
Org nr 988 539 155

Kontakt oss

post@dssn.no

Postadresse

Dynamisk Sportsskyting Norge
Postboks 6586 Etterstad
0607 OSLO