Home

Velkommen til Dynamisk Sportsskyting Norge (DSSN)

Dynamisk Sportskyting Norges offisielle informasjonskanal

NYHETER FRA FORBUNDET

Nyhetsbrev Desember 2022

Hei alle og takk for utfordringen (tror jeg?) fra Erik Torp i Hokksund.Jeg heter som mange av dere sikkert vet, Ingebjørn Solheim. I skrivende stund nærmere 40 en 50, bor i Sandnes, som for mange sikkert kun er et sted en må kjøre gjennom for å komme seg til Stavanger / Bergen / Kristiansand? MenFortsett å lese “Nyhetsbrev Desember 2022”

IPSC General Assembly 2022

GA 2022 ble gjennomført 25. nov 2022. Det var en meget langt møte, som varte i nesten 12 timer. Til tross for det, måtte i praksis behandling av alle regelendringer utsettes til et ekstraordinært møte berammet til mars 2023. Det vil være en prosess i forkant av dette møte for å kunne innarbeide endringsforslag fraFortsett å lese “IPSC General Assembly 2022”

Protokoll fra klubbledermøte

Protokollen fra klubbledermøte den 29-30 oktober er publisert. Protokollen finner du under dokumenter og klubbledermøte.

Nyhetsbrev November 2022

Hei alle sammen og takk for utfordringen fra Lars Einar.Jeg heter altså Erik Torp, er nærmere 60 enn 50 år gammel og bor på Vestfossen, en liten plass mellom Drammen og Kongsberg. Jeg begynte å lukte litt på sporten på slutten av åttitallet, men 24 år i Forsvaret og stasjonering langt mot nord gjorde atFortsett å lese “Nyhetsbrev November 2022”

Laster…

Noe gikk galt. Vennligst oppfrisk siden og forsøk igjen.


NROI

NROI, den nasjonale skyteleder organisasjonen ble dannet i 1992, og skal ha ansvaret for utdannelsen av skyteledere i Norge for på dette viset å kunne danne et korps med velutdannede skyteledere. Dette for å sikre at alle sider av sikkerheten, og at dømmingen på stevner blir ivaretatt på best mulig måte. NROI er her i Norge underlagt DSSN.

Les mer

 

DSSN

Forbundet DSSN er IPSC (International Practical Shooting Confederation) sin representant i Norge og norske utøveres talerør ovenfor IPSC samt norske myndigheter. De mange klubbene/lagene i Norge som utøver denne skyteform er tilsluttet DSSN som er dynamisk sportsskyting’s interesseorganisasjon i Norge med årlig avholdt forbundsting som øverste myndighet.

Les mer

 

LANDSLAGENE

DSSN har har en satsningstropp hvor de beste skytteren er tatt ut iht kriteriene for uttak. Ut i fra denne troppen har forbundet landslag i alle divisjoner innen Pistol og Rifle

Les mer om Pistol

Ler mer om Rifle

 

Alle prosesser i DSSN skal være basert på demokratiske prinsipper

Einar Bakke – president dssn

DSSN har et eget strategi dokument som beskriver planen for forbundet i perioden 2018-2023. Les mer


Om oss

Dynamisk Sportsskyting Norge
Org nr 988 539 155

Kontakt oss

post@dssn.no

Postadresse

Dynamisk Sportsskyting Norge
Postboks 6586 Etterstad
0607 OSLO