Home

Velkommen til Dynamisk Sportsskyting Norge (DSSN)

Dynamisk Sportskyting Norges offisielle informasjonskanal

NYHETER FRA FORBUNDET

Hokksund Pistolklubbs høstmatch

Hokksund Pistolklubb arrangerte Høstmatch Pistol og PCC søndag 17.oktober på sitt flotte skyteanlegg. Matchen var på 6 stager med ulike momenter som gav skyttere nok av utfordringer. På denne matchen hadde arrangøren lagt til rette for de yngste skytterne i sporten vår, nemlig juniorene. Juniorkaptein, Roy Thorud, forteller at arrangøren hadde satt opp egen squadFortsett å lese “Hokksund Pistolklubbs høstmatch”

Saksliste til Ekstraordinært Forbudsting publisert

Vi ønsker å minne om at det er ønskelig at de som planlegger å delta melder seg på her: Medlemmer / Klubbledere Dette er nå tilgjengelig under “dokumenter” eller her: Innkalling Ekstraordinært Forbundsting 2021Innkomne forslag EFT2021Innkalling Klubbledermøte 2021Innkalling Arbeidsmøte om Vedtekter

Laster…

Noe gikk galt. Vennligst oppfrisk siden og forsøk igjen.


NROI

NROI, den nasjonale skyteleder organisasjonen ble dannet i 1992, og skal ha ansvaret for utdannelsen av skyteledere i Norge for på dette viset å kunne danne et korps med velutdannede skyteledere. Dette for å sikre at alle sider av sikkerheten, og at dømmingen på stevner blir ivaretatt på best mulig måte. NROI er her i Norge underlagt DSSN.

Les mer

 

DSSN

Forbundet DSSN er IPSC (International Practical Shooting Confederation) sin representant i Norge og norske utøveres talerør ovenfor IPSC samt norske myndigheter. De mange klubbene/lagene i Norge som utøver denne skyteform er tilsluttet DSSN som er dynamisk sportsskyting’s interesseorganisasjon i Norge med årlig avholdt forbundsting som øverste myndighet.

Les mer

 

LANDSLAGENE

DSSN har har en satsningstropp hvor de beste skytteren er tatt ut iht kriteriene for uttak. Ut i fra denne troppen har forbundet landslag i alle divisjoner innen Pistol og Rifle

Les mer om Pistol

Ler mer om Rifle

 

Alle prosesser i DSSN skal være basert på demokratiske prinsipper

Einar Bakke – president dssn

DSSN har et eget strategi dokument som beskriver planen for forbundet i perioden 2018-2023. Les mer


Om oss

Dynamisk Sportsskyting Norge
Org nr 988 539 155

Kontakt oss

post@dssn.no

Postadresse

Dynamisk Sportsskyting Norge
Postboks 6586 Etterstad
0607 OSLO