Home

Velkommen til Dynamisk Sportsskyting Norge (DSSN)

Dynamisk Sportskyting Norges offisielle informasjonskanal

NYHETER FRA FORBUNDET

Nyhetsbrev September 2022

Dette er det første av forhåpentligvis mange i en fast rekke av nyhetsbrev i forbundet. Denne tradisjonen tar jeg med meg fra Redningsselskapet, der det var en fast tradisjon at det kom et slikt nyhetsbrev hver fredag. Brevet ble alltid avsluttet med å utfordre neste ukes bidragsyter. Vi begynner rolig, og starter med månedsbrev. Oppfordrer medFortsett å lese “Nyhetsbrev September 2022”

NROI Kurskalender

Det ligger en rekke kurs ute i ROManSys som mangler deltakere. Det finnes mulighet for både RO og CRO -kurs. Dette er kurs som er satt opp etter innmeldt behov fra klubbledere. Vi ser imidlertid at det har vært betydelig diskrepans mellom innmeldt behov fra klubbene og faktisk påmeldte. Vi må derfor sette noen påmeldingsfrister.Fortsett å lese “NROI Kurskalender”

Vestlandsmesterskap handgun

Nordvest Sportsskytterlag arrangerer regionalt mesterskap i handgun 25. September i Hjørungavåg. Det blir ti stager, og matchfee er 500,- Junior og superjunior skyter gratis. Det er noen få ledige overnattingsplasser igjen ved Flø Feriesenter. Interesserte bes ta kontakt med ta kontakt med MD. Link til SSI: https://shootnscoreit.com/event/22/14967/

Laster…

Noe gikk galt. Vennligst oppfrisk siden og forsøk igjen.


NROI

NROI, den nasjonale skyteleder organisasjonen ble dannet i 1992, og skal ha ansvaret for utdannelsen av skyteledere i Norge for på dette viset å kunne danne et korps med velutdannede skyteledere. Dette for å sikre at alle sider av sikkerheten, og at dømmingen på stevner blir ivaretatt på best mulig måte. NROI er her i Norge underlagt DSSN.

Les mer

 

DSSN

Forbundet DSSN er IPSC (International Practical Shooting Confederation) sin representant i Norge og norske utøveres talerør ovenfor IPSC samt norske myndigheter. De mange klubbene/lagene i Norge som utøver denne skyteform er tilsluttet DSSN som er dynamisk sportsskyting’s interesseorganisasjon i Norge med årlig avholdt forbundsting som øverste myndighet.

Les mer

 

LANDSLAGENE

DSSN har har en satsningstropp hvor de beste skytteren er tatt ut iht kriteriene for uttak. Ut i fra denne troppen har forbundet landslag i alle divisjoner innen Pistol og Rifle

Les mer om Pistol

Ler mer om Rifle

 

Alle prosesser i DSSN skal være basert på demokratiske prinsipper

Einar Bakke – president dssn

DSSN har et eget strategi dokument som beskriver planen for forbundet i perioden 2018-2023. Les mer


Om oss

Dynamisk Sportsskyting Norge
Org nr 988 539 155

Kontakt oss

post@dssn.no

Postadresse

Dynamisk Sportsskyting Norge
Postboks 6586 Etterstad
0607 OSLO