Ny sammensetning i NROI Rådet

Jeg beklager å meddele at Torbjørn, som har sittet i NROI Rådet siden det ble konstituert i november 2021 har valgt å trekke seg fra sitt verv på gunn av manglende motivasjon. Torbjørn har en lidenskap for fjellklatring og ønsker å benytte mer tid på dette. Det er synd for NROI, men som vi alle vet er livet for kort til å ikke gå “all in” i det man liker mest.

Ønsker å takke Torbjørn for bidraget og engasjementet, det er trist for oss å miste Torbjørn som med sin rolige og ryddige persona har vært en sterk bidragsyter til NROI. Jeg håper vi ser Torbjørn i andre verv i fremtiden og ønsker masse lykke til med klatringen!


DvC
Kjell Kjørstad

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d