Sommerhilsen og forsinket månedsbrev Juli

Ordningen med månedsbrev stoppet midlertidig opp med det siste månedsbrevet i Januar, så jeg tar herved opp stafettpinnen igjen, og skriver et litt forsinket månedsbrev for Juli. Det er sensommer, og mange av oss har nytt, eller nyter fremdeles late feriedager. Og noen bruker kanskje feriedagene sine til å arrangere match-, eller å delta på matcher. Selv har jeg fått med meg etpar stevner i inn- og utland innimellom en hektsik tid med husbygging og salg av gamlehuset, og nå sist i midnattsolens rike, og Midnightsun Shoot og Nordnorsk mesterskap i handgun og PCC. (Bildet).

Det er et stort engasjement blant forbundets over 4000 medlemmer, og aktiviteten har tatt seg opp igjen etter perioden med Covid, og de begrensningene det la på oss. Hittil i år har det vært arrangert 8 Lv III matcher her på Berget, og det gjenstår tre til! Og tar vi en titt på LvI/LvII matchene som ligger på SSI, så er det godt over 200 matcher som har vært arrangert hittil. Uten at jeg har noe statistikk på om dette er mer eller mindre enn de foregående årene, så vitner dette uansett om en kjempeaktivitet i klubbene. Og tar man med de rundt femti matchene som allerede ligger på SSI for resten av året, så kan man bare begynne å regne på hvor mange dugnadstimer det ligger bak denne aktiviteten. Respekt! Vi vil takke dere alle for engasjementet og dedikasjonen til dynamisk sportsskyting. Det er takket være dere at sporten vår fortsetter å vokse i Norge.

Og i et forbund med over 4000 engasjerte medlemmer vil det naturligvis være forskjellige meninger og synspunkter. Vi er et forbund som består av mennesker fra alle yrkesgrupper og samfunnslag. Høye og lave, tykke og tynne. Likevel går vi ganske godt sammen når vi treffes på match. Det er ytterst sjelden jeg ser et surt fjes på en match, men syntes du at det er ting jeg eller styret kunne gjort annerledes, eller rett og slett har noe på hjertet, så send meg en e-post istedenfor å brenne inne med det. Det er lov å være uenig, og det er lov å ha forskjellige meninger. Men få det frem, og ikke nøl med å komme med konstruktiv kritikk. Det er slik man får gjort noe med ting, ikke med bakvasking i det stille.

Det er ikke alt jeg kan gjøre noe med, men jeg lover å lese hver eneste ting som kommer, og eventuelt ta det opp på styremøter.  Da jeg ble spurt om å stille til valg som styremedlem, og senere som president i DSSN, takket jeg ja fordi jeg hadde et ønske om å bidra positivt til sporten vår. Men jeg er avhengig av innspill fra klubber og medlemmer om hvor skoen trykker, og hva vi må gjøre noe med, og ikke minst hva som er bra i DSSN. For jeg har faktisk inntrykk av at de aller fleste syntes at tingenes tilstand er ganske bra, tross alt.

DSSN har som alle andre forbund et forbedringspotensial. Det som var helt ok for etpar år siden, er kanskje ikke godt nok nå. Og vi må stadig tilpasse oss samfunnet for øvrig. Dynamikk er alfa og omega i en slik sammenheng, og det burde vi jo alle være gode på i en sport som denne. Vi har to arenaer der klubblederne samles, og legger føringer på hvordan forbundet skal arbeide fremover; klubbledermøte på høsten, og klubbledermøte/forbundsting i Mars. Mellom forbundstingene arbeides det med det som ble vedtatt på forrige forbundsting. Og utenom disse møtene er vi avhengig av input fra dere for å være et forbund for- og av medlemmene. (Og slik input sendes på mail til post(a)dssn.no eller hvis det er noe du kun vil sende til meg så bytter du ut post med Simon).

Til slutt vil jeg takke dere alle for deres engasjement. Dynamisk Sportsskyting Norge er avhengig av dere for å fortsette å vokse og utvikle seg. Vi er takknemlige for at dere er en del av vårt fellesskap og ser frem til å fortsette å jobbe sammen for å fremme dynamisk sportsskyting i Norge.

Jeg ønsker dere alle en fantastisk sensommer fylt med gode opplevelser og minner for livet. Og jeg gleder meg til å se dere på match!

Og helt til slutt; Det har vært to relativt alvorlige uhell med AD under trekk fra speedhylster i år. Begge har resultert i skuddskader i foten, men har heldigvis kommet fra det uten alvorlige mèn. Jeg vet det fremdeles gjøres undersøkelser på hva som førte til AD, og vi vil følge dette opp videre hvis nødvendig. Alle ulykker med skytevåpen er èn for mye. Stay safe!

Jeg har møtt utrolig mange fine folk i denne sporten, og en av dem er Stig Aarmo som har takket ja til å skrive skrive nyhetsbrevet for August!

Sommerhilsen fra Simon Ravn

%d bloggere liker dette: