Nordisk mesterskap Pistol

Nordisk mesterskap i Pistol, Classic, Revolver og Standard, fant sted i København, og det ble arrangert over 18 ulike stager med varierte og utfordrende øvelser. Til tross for det varme været, som tilførte en ekstra utfordring, ga det deltakerne en spennende og krevende opplevelse. Skytterne våre viste sin dyktighet og ferdigheter i en konkurranse preget av både intensitet og tekniske krav.

Nordisk mesterskap i IPSC Pistol i København vil uten tvil bli husket som en utfordrende og minneverdig begivenhet.

Espen Fiskebeck vant sølvmedalje individuelt, mens Per Hansen tok bronse. Pål-Erik Ruud sikret seg sølv i Standard Senior-kategorien.

Classic

Det norske damelaget i Standard, bestående av Nora Gundersen, Anna-Louise Axelsen, Renate Sand og Tonje Jin, vant gullmedalje. I Standard overall-kategorien tok det norske laget, sammensatt av Per Hansen, Stefan Winsnes, Pål-Erik Ruud og Folke Myrvang, sølvmedalje. I Classic sikret Espen Fiskebeck, Stig Aarmo og Kim-Ove Ellingsen seg sølvmedalje.

Lady standard lag
Classic lag
%d bloggere liker dette: