Tillatte våpen i DSSN programmer

Styret i DSSN begrenser tillatte våpen innen Rifle, PCC og Hagle programmene til våpen som oppfyller kravene til minimums løpslengde, totallengde og magasintype/-kapasitet som overholder kravene til det som kunne lovlig erverves sivilt fra tidspunktet programmet ble innført eller senere.

Forsvarets HK416/417 er det eneste militære våpenet tillatt brukt i DSSN programmer, gitt at utøver har nødvendig tillatelse fra distriktssjef og enten fått tildelt militær ammunisjon eller fått tillatelse av Forsvarsmateriell (FMA) til å benytte sivil ammunisjon i militært våpen. Utøveren har ansvaret for at disse tillatelsen foreligger, og de skal kunne fremvises skriftlig på oppfordring. Ved bruk av Forsvarets våpen skal militæruniform bæres iht. Forsvarets Uniformsreglement under trening/konkurranse.

Brudd på disse retningslinjene medfører disiplinærsak for utøveren, samt kan medføre disiplinærsak for RM og MD om de eksplisitt tillater brudd på retningslinjene under konkurransene de er ansvarlig for.

Vedtaket: Tillatte Våpen i DSSN Programmer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d