Ny NROI Leder

Kyrre Lee meddelte styret 7. september at han ønsket å fratre som NROI leder, og han ga styret tre måneder på å finne en erstatter. NROI rådet ble også informert. NROI rådet faller når en leder trekker seg, og ny NROI leder velger nytt NROI råd bestående av minst 3 medlemmer iht. vedtektene.

Styret utarbeidet en liste over aktuelle kandidater blant erfarne ROer. Ut fra listen er det foretatt flere lange diskusjoner rundt hver av de vurderte kandidatene. Den som fremsto som den sterkeste kandidaten til vervet ble informert om at han ble vurdert.  Han ble bedt om å gi tilbakemelding på om han ønsket vervet. Styret ønsket også at han sonderte rundt hvilke tanker han har om NROI fremover, hvilke tiltak som må prioriteres, samt hvordan man kan drive NROI fremover på en samlende måte for forbundet.

Svaret var godt og engasjert, og i stor grad tilsier at han er meget motivert for å bygge NROI videre på en måte som inkluderer de som ønsker å bidra av både erfarne og mindre erfarne ROer fra hele landet. 

Styret har derfor vedtatt å tilby Kjell Kjørstad vervet som NROI leder, og han har akseptert. Vi har stor tro på at Kjell vil bygge et robust NROI som har plass til de som ønsker å bidra, og ønsker han lykke til i nytt verv! 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d