Informasjon fra valgkomiteen

Det ble på ekstraordinært forbundsting 31.10.21 vedtatt å endre og utvide valgordning og styrestruktur. Nytt fra neste forbundsting er at President velges spesifikt (for 1 år), de andre roller konstitueres av styret selv. Regional Director, kasserer og visepresident ble valg inn i rollene på siste ordinære forbundsting og innehar disse i 2 år.

Til neste forbundsting er følgende på valg:

President 1 år
Styremedlem 2 år
Styremedlem 2 år
Styremedlem 2 år
Varamedlem 2 år
Varamedlem 1 år

Roller som skal besittes er Myndighetskontakt og Sekretær.

Valgkomiteen ønsker å komme i kontakt med interesserte. Gjelder dette deg eller noen du vet om ønsker vi å bli kontaktet så raskt som mulig. Klubber ved klubbleder oppfordres spesielt å fremme kandidater. 

Mail: valgkomite@dssn.no

Roy Thorud, tlf. 90 22 45 39
Snorre Øien, tlf. 47 60 23 82
Rune Vikeby, tlf. 91 39 05 83
Andre Jensen, tlf. 92 02 43 75

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: