Påmelding til Ekstraordinært Forbundsting 2021

Ekstraordinært forbundsting blir avhold 31. oktober på Quality Hotel Gardermoen, og det er ønskelig å ha en indikasjon på hvor mange medlemmer som planlegger å delta.

Hensikten er å kunne tilpasse bestillingen best mulig. Hvis du planlegger å delta så setter vi stor pris på om du indikerer det på skjemaet under, slik at vi kan justere bestillingen mot et rimelig forventet antall og spare forbund for unødvendige utgifter, eller få justert antallet til det som er nødvendig.

Klubbledere/representanter har fått en eget skjema som også er linket i skjema under.

(Ikke bindende) Påmelding gjøres her, og kan redigeres i etterkant fra ja til nei via kvitteringen på epost. Vi setter pris på om dere svarer før 12. oktober, men påmeldingen stenges ikke før fredag 29. oktober.

https://forms.gle/6BdqFD5HmLk3QZ3y8

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: