Resultatfiler kan nå levers i ROmanSys

ROmanSys støtter nå å laste opp WinMSS CAB (evt. zip) filer med resultater fra SSI/WinMSS/ESS. Dere finner export for dette i SSI under Organizer>Reports & Scoresheets>(Bunn av siden) “Export WinMSS”.

Fremover blir det et krav om å levere resultater i WinMSS format sammen med RM rapporten i ROmanSys. DSSN ønsker at alle legger inn resultater fra 2018 og fremover i ROmanSys for tidligere matcher (RO>My Matches).

Vi håper å få til en god dugnad hvor alle som har vært RM/MD matcher resultat filer med sine matcher i ROmanSys. SSI krever at det er en admin for matchen som laster ned disse filene, samt at oppgaven med matching vil være relativt stor om den skulle gjøres av noen få. Dette er en “liten jobb for mange” i stedet for en “stor jobb for få” om alle bidrar med sine egne matcher.

Et enkelt alternativ for bulk nedlastning er å bruke API kall fra SSI. Et tips er å benytte linken (https://shootnscoreit.com/api/ipsc/match/<MatchID>/winmss/) hvor du erstatter <MatchID> med tallet på slutten av URLen til matchen (4-5 siffer).

Har du mange matcher er kan du legge inn MatchID til disse i dette regnearket og kopiere inn komplette linker derfra. Det er laget et pythonscript for bulk nedlastning, men det krever litt mer kompetanse om det skal gjøres på egenhånd. De som ønsker at teknisk utvalg foretar denne nedlastning kan legge til teknisk@dssn.no som admin i sine matcher og match grupper, så tar vi nedlastninger etter 1. september. De som ønsker denne løsningen må sende melding om at Teknisk Utvalg er lagt til slik at vi har oversikt over hvem dette gjelder.

Målet er å få til en “forhåndsutfylling” av data til RM rapporten i ROmanSys etter 1. september basert på dataene fra WinMSS filen til matchen etter den er gjennomført.

Grunnen til at forbundet ønsker gjenoppta innsamling av resultater er for å gi muligheten til å kunne på sikt bistå Politiets fremtidig elektronisk søknadssystem, for å få raskere behandling av våpensøknader på sikt. Ettersom DSSN i hovedsak vil utvikle dette på frivillig basis håper vi de som har kompetanse og som ønsker å være med å utvikle for fellesskapet melder seg til tjeneste på teknisk@dssn.no

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d