SkytterLink/ShotMarker innkjøpt for testing

DSSN har vi kjøpt inn noen skiver fra SkytterLink systemet for testing. Dette er et system som støtter opptil 250 skiver per “standplassenhet”, og hvor hver skive består av fire mikrofontårn med to mikrofoner i hver. Systemet er lite og lett, som forhåpenligvis gir det god mobilitet. Planen er å få testet ut systemet hos de klubbene som har tilgang på riflebaner, ved å sende sensor settene rundt i Norgespakker. Det blir sendt ut en spørreundersøkelse om ikke lenge til klubblederene for å finne ut hvilke klubber som ønsker å være del av testprosjektet. Disse vil få låne et skive sett (2 skiver og en standplassenhet) for testing når forbundets testing er gjennomført. Klubbene kan lage skiverammer og bruke eget stål for å beskytte mikrofonene. Gode løsninger på dette vil være en del av prosessen.

Om dere ønsker å lese mer om systemet finner dere informasjon på:

https://skytterlinken.no/skytterlink

https://autotrickler.com/pages/shotmarker

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d