Varsel om Forbundsting 2020

Styret i DSSN ønsker å varsle medlemmer og klubbledere om at det vil bli gjennomført Forbundsting 11. apr. 2021. I utgangspunktet legges det opp til at Forbundstinget gjennomføres på ordinær måte i Oslo/Viken (trolig OSL).

Gitt usikkerhet rundt C-19 situasjonen er det høy sannsynlighet for at Forbundstinget (og Klubbledermøte) ikke vil kunne gjennomføres fysisk. Dette er årsaken til at man har valgt en sen dato. 

Styret ønsker å legge opp til at det er en så god prosess i forkant som mulig slik at hvis vi blir tvunget til å gjennomføre Forbundstinget digital vil det ha vært mulig å få belyst de problemstillingene og spørsmålene som medlemmer og klubbledere har best mulig måte i forkant.

Det legges opp til at man gjennomfører en skriftlig høringsrunde i forkant av Forbundstinget, både for Årsrapporten og Regnskapet 2020, samt innkomne forslag. Vedtektene legger opp til at det fra varselet sendes til fristen for innsending av saker er 30 dager. Styret mener det er klokt å sette 30 dager som frist fra dette varselet, og bruke tiden etter det til en høringsrunde. Dette for å gi forslagsstillere mulighet til få innspill på forslagene fra klubbene og medlemmene. Forslagsstiller gis (om ønskelig) mulighet til å omarbeide forslaget basert på høringssvarene, som forhåpentligvis gir bedre mulighet for en effektiv gjennomføring av selve Forbundstinget.

Styret minner om at det ble vedtatt et formkrav for innkomne forslag på Forbundstinget 2019, som må overholdes. Forslag som innsendes utenfor formkravet vil få veiledning på hvordan dette må gjøres. Det blir publisert en mal for dette på DSSN.no, samt sendt ut til Klubbene.

Frister:

14-Feb-2021 : Frist for Innkomne Forslag

21-Feb-2021 : Utsending/Publisering av Sakspapirer for Høring

07-Mar-2021 : Frist for Høringsuttalelser

08-Mar-2021 : Utsending/Publisering av Høringsuttalelser

12-Mar-2021 : Frist for Innsending av Reviderte Forslag

25-Mar-2021 : Utsending/Publisering av Endelige Sakspapirer

Mvh

Styret

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d