Klubbenes Årsrapport 2020

Vedtektene krever at alle klubber levere årsrapport, samt gjennomføre matcher tilsvarende minimum 2 matchpoeng i løpet av året. Gitt at 2020 har blitt et noe spesielt år har styret vedtatt og frita klubber som ikke har klart å gjennomføre matchkravet i 2020.

Årsrapporten blir gjennomført i år i et forenklet format i et spørreskjema (Google Forms) som sendes til alle klubbledere på “klubbenavn”@dssn.no kontoen. Det vil kreve at man er innlogget på denne kontoen for å få svart. De som ikke har tilgang på denne kontoen/adressen, må kontakte styret@dssn.no og dokumentere at de er gjeldende klubbleder om de ikke er listet som dette i Styreweb.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d