Varsel om Ekstraordinært Forbundsting 2019

Styret ønsker å varsle om at det vil bli avholdt Ekstraordinært Forbundsting 12. September 2020, i nærheten av Gardermoen. Grunnet Covid-19 har det vært for mye usikkerhet rundt mulighetene til å avholde Ekstraordinært Forbundsting før utgangen av 1. halvår. Regnskapet er nå klart til revisjon og BDO er valgt til å gjennomføre denne. Etter anbefaling av revisor, har styret fått tidligere internrevisorer Linn Østgaard og Tommy Ytterstad til å kvalitetssikre regnskapet i forkant av ekstern revisjon. Innkalling og sakspapirer vil sendes ut så snart revisjonsrapporten foreligger. Vi jobber med å kunne tilby strømming av møtet via internett, for de som ikke ønsker eller har anledning til å delta fysisk.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d